Оплата та доставка

Оплата та доставка

Усі товари в нашому інтернет-магазині продаються з доставкою у зручний для Вас спосіб. Ми дбаємо про своїх клієнтів і тому економимо Ваш час та кошти.

По Україні доставка здійснюється протягом 1 – 2 робочих днів. Після того, як ми відправимо товар, наш працівник надішле Вам смс- повідомлення, на мобільний номер телефону, вказаний при здійсненні замовлення. У повідомленні буде вказано номер накладної, номер відділення на яке прибуде товар та планована дата прибуття.

Ми співпрацюємо з поштовою службою: «НОВА ПОШТА» .  Дізнатись більш детально та відслідкувати замовлення Ви також можете на офіційному сайті поштової служби.

 

 

СПОСОБИ ОПЛАТИ ЗАМОВЛЕННЯ:

  1. За 100% передоплатою.
    Ви перераховуєте повну вартість товару на карту ПриватБанку. Переказ коштів можна здійснити у відділенні будь-якого банку чи у терміналі самообслуговування ПриватБанку. Також можна здійснити переказ коштів через інтернет-банкінг свого обслуговуючого банку (наприклад Приват-24).

       2. При отримані замовлення, безпосередньо на пошті Ви сплачуєте суму за доставку.
Ви здійсню повну оплату безпосередньо на пошті. Зворотній платіж розраховується так: сума замовленого товару + оплата послуги доставки + оплата за повернення грошей  + 2% комісії від суми замовлення.

Кінезіо тейпи \ Кинезио тейпи \ Kinesio tapes  можна купити у Івано-Франківській області а також замовити та отримати НОВОЮ ПОШТОЮ.